SMART BOILIE - Florin Iancu

Photo

Returnari

1. Condiţii generale

PROBAITS oferă posibilitatea returului produselor pentru clienţii care notifica intenţia lor în termen de maxim 14 de zile calendaristice de la primirea coletului. 

Returnarea coletului se face exclusiv prin plata costurilor de trasport de către Client. Produsele se pot returna prin orice firma de curierat care asigură livrarea coletului de retur la adresa Comerciantului. Adresa la care se trimit coletele de retur este: Strada Aleea Manastirii, Nr. 56, Răzvad, Valea Voievozilor, Judeţul Dâmboviţa, telefon de contact: 0771/309 146

 În caz de retragere din contract, clientul este obligat să restituie produsele achiziţionate în termen de maximum 14 zile de la data retragerii din contract.

 2. Modalităţi şi termene de returnare a produselor

Clientul se obligă să notifice către PROBAITS intenţia sa de a returna produsele achiziţionate prin e-mail la contact@probaits.ro sau prin telefon la numarul 0771/309 146 în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor. În caz contrar, PROBAITS poate refuza coletul.

La returnarea produsului prin curier este obligatorie completarea formularului de retur pentru urmărirea şi evidenţa livrării de către curier, cât şi pentru buna desfăşurare a întregului proces. Formularul de retur se gaseşte aici: https://probaits.ro/formular-returDupă recepţionarea produsului, veţi fi contactat de unul dintre operatorii PROBAITS pentru confirmare şi stabilirea detaliilor de returnare a banilor sau de înlocuire a produsului, dupa caz.

 3. Condiţii de returnare a produselor

În orice situaţie de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care au fost trimise Clientului, în ambalajul original, cu etichetele intacte şi împreuna cu toate documentele care le-au însotit (factura, certificat de garanţie etc.). Produsele returnate trebuie să fie în aceeaşi condiţie ca la primire, fară defecte, cu excepţia viciilor ascunse şi exceptand defectele deja semnalate de Client în corespondenţa cu PROBAITS.

Produsele returnate trebuie să respecte valorile iniţiale înscrise pe ambalaj. Nu se accepta retur produsele care au fost folosite deja şi care nu mai pot fi repuse în vânzare.

În conformitate cu legea în vigoare, PROBAITS îşi rezervă dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid.

Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

 4. Termene de returnare a contravaloarii produselor returnate

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeşte banii aferenţi produselor returnate şi costul transportului achitat iniţial în interval de 14 de zile calendaristice de la data la care PROBAITS este informat de către client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele şi de la solicitarea scrisă de a i se rambursa banii. Aceasta solicitare se consideră validă doar dacă este însoţită de detaliile complete necesare returului banilor.

După validarea returului produselor de către agentul nostru, clientul poate primi, la alegere, contravaloarea produselor sau echivalentul acestora sub forma altor produse cu valori egale.

5. Dreptul de retragere

 În conformitate cu Ordonanta de Urgenţa Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, Clientul are urmăroarele drepturi şi obligaţii referitoare la retragerea din contractul încheiat la distanţă:

Clientul are dreptul ca, înainte de expirarea perioadei de retragere, să se retragă din contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile incepand de la ziua în care intra în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de Client.

 Clientul se obligă să returneze doar acele produse care sunt în aceeaţi stare în care au fost livrate (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, socuri, urme de folosire excesivă şi/sau intervenţii neautorizate, etc.

 PROBAITS va rambursa Clientului contravaloarea produsului în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării făcute de către Client către PROBAITS în ceea ce priveţte decizia de retragere din contract.

PROBAITS va putea amana rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat.

6. Exercitarea dreptului de retragere

În cazul în care Clientul solicita retragerea din Contract în cadrul termenului legal de retragere din contract, în cazul în care Comanda este achitata, PROBAITS se obligă să returneze suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării de către Client în ceea ce priveste decizia sa de retragere din Contract. 

Suma va fi returnată după cum urmează:

- pentru comenzile achitate cu card online - prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;

- pentru comenzile achitate cu ordin de plată/ramburs - prin virament bancar in contul furnizat de Client;

Clientul va informa PROBAITS în ceea ce priveţte intenţia sa de retragere din contract prin completarea unui e-mail la adresa: contact@probaits.ro

Pentru returnarea unui produs este obligatorie folosirea formularului special de retur pe care îl gasiţi AICI